Könyvet készítettünk!

2013. május 28. 20:00 | írta: VKT

Nagy nap ez a mai, hiszen első alkalommal jelentkezik a Vitéz Kürtős Team egy saját termékkel. Megjelent az "OTTHONI ÍZEK, 50 + 2 kedvenc recept Erdély szívéből" című szakácskönyvünk.

Idézet a Bálint Gáspár által írt előszóból:

"A Vitéz Kürtős Team 2011-ben jött létre, amikor egy barátommal beneveztünk egy afrikai off-road autós jótékonysági kalandtúrára. Ezt több közös kaland is követte, követi, a felkészülésben pedig segítségünkre vannak a Vitéz Kürtős alkalmazottai is, azok a fiúk, lányok, akikkel Ön is találkozhat, amikor tőlünk kürtőskalácsot vásárol. Mára ők is csapattagok – ki aktívan részt vesz, ki csak a háttérből támogatja céljainkat: a sport fontosságának hangsúlyozása és a jótékonykodás mellett az utazások, a különböző sportversenyek és kihívások révén eljuttatni a kürtőskalács, valamint az erdélyi konyha hírét a nagyvilágba. (...)

A szakácskönyv megjelentetése nem előzmény nélküli: korábbi, »Erdélyi finomságok« receptfüzetünk sikere is a téma továbbgondolására sarkallt. Ezúttal kedvenc otthoni ételeink receptjeit gyűjtöttük össze, melyek úgy szerepelnek benne, ahogyan azt otthon mi magunk készíteni szoktuk. Mindenki a saját vagy épp nagymamája receptjét tette közzé, és ő maga is készítette el, szívvel-lélekkel. Ha akadt olyan, aki nem tudott főzni, annak szívesen segített Imi, Éva vagy Juci néni, a csapat főszakácsai."
Ahogy a címben is szerepel 50 leves, főétel, desszert és egyéb finomság mellett + 2 különleges recept is megtalálható a szakácskönyvünkben: az eredeti kürtőskalácsé és az erdélyi házicsokijé. Az ételek hozzávalói, elkészítésének módja mellett minden recept mellett egy-egy fotóval is illusztráltuk a könyvet.Az OTTHONI ÍZEK 21 x 21 cm-es méretű, 112 oldalas, keménykötésű receptkönyvünket 1500 Ft-os áron lehet megvásárolni a Vitéz Kürtős állandó sütőházaiban, a Budapesti Állat- és Növénykertben és a Csillagvár Bevásárlóközpont mellett, valamint az időszakos rendezvényeken.
Lehetőség van postai utánvételes rendelésre is, erre az igényt az alábbi elérhetőségeken kérjük jelezni:

Emailben: info@vitezkurtos.hu
Telefonon: 06 70 415 8357

JÓ ÉTVÁGYAT!

Cimkék: házicsoki kürtőskalács otthoni ízek receptkönyv vitéz kürtős team