El Camino gyalog, drótszamáron, vonattal

2013. július 29. 12:14 | írta: Bálint F Gyula | fotó: Kubanek László

Ezzel a címmel tartott előadást Tusványoson Szász Kriszta, Schüller Júlia, Madaras Szidónia és Bálint F Gyula.

Amikor a 24. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor szervezői felvetették, hogy idén is vegyek részt, mint előadó, örömmel fogadtam el a meghívást. A téma a Szent-Jakab zarándokút, ismertebb nevén az El Camino volt. Mivel Gáspár és én kerékpárral teljesítettük az utat, a zarándokok nagy része azonban gyalog teszi meg azt, egyoldalúnak éreztem volna az egyszemélyes élménybeszámolómat. Kérésemre a szervezők előadótársakat kerestek, így végül négyen oszthattuk meg élményeinket a MISZSZ-sátort megtöltő hallgatósággal.
Szász Kriszta székelyudvarhelyi színművésznő, a Vitéz Kürtős Team-hez hasonlóan a klasszikus útvonalon, a Camino Francés-en zarándokolt Saint-Jean-Pied-du-Port-ból, míg Schüller Júlia és Madaras Szidónia a Camino Primitivót választotta, ők Oviedóból indultak Santiago de Compostelába.

Az előadáson bekapcsoltam a Vitéz Kürtős Team GoPro kameráját, így akit érdekel, alább megnézheti a teljes felvételt:A hang minőségéért elnézést kérek, a kamerának nincs mikrofon bemenete, külön pedig nem rögzítettük a hangot.

Az alábbiakban pedig egy mini galéria az előadáson Kubanek László által lőtt fényképekből:Cimkék: bálint f gyula el camino előadás madaras szidónia schüller júlia szász kriszta tusványos