Újra Tusványoson

2013. július 15. 10:00 | írta: VKT | fotó: Somogyi Attila

A tavalyi, Saharun Adventure-ról szóló élménybeszámoló előadás után Bálint F Gyula az idén is ott lesz Tusványoson, ahol Szász Kriszta színésznővel és Madaras Szidónia Tusványos szervezővel az El Camino zarándokútról mesélnek.

Egy hét múlva, kedden kezdődik a 24. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor az erdélyi Tusnádfürdőn. A jövőre negyed évszázados (thumbs up!) rendezvényen hagyományos módon mindenki talál magának megfelelő programot: ismerkedés, sátorozás, önfeledt buli, remek koncertek, előadások, politikai párbeszédek, mind-mind megtalálhatók a műsorfüzetben.Naponta 18-20 helyszínen zajlanak a különböző programok, közöttük az "El Camino gyalog, drótszamáron, vonattal" című is. 25-én délután 13 órától a MISZSZ sátorban Szász Kriszta székelyudvarhelyi színésznő, Madaras Szidónia Tusványos szervező és a Vitéz Kürtős Teamből Bálint F Gyula mesél arról, hogy milyen volt végigmenni, -gurulni a Szent-Jakab zarándokúton. Moderátor: Csáki Gergely.

Ahogyan tavaly, ezúttal is mutatunk egy rövid videó-összeállítást az útról, az előadás alatt pedig a tavaly szeptemberi túránk fotói pörögnek majd a kivetítőn.

Cimkék: bálint f gyula csáki gergely el camino madaras szidónia miszsz szász kriszta tusnádfürdő tusványos