Megvan az első gyűjtési akció

2012. január 29. 20:08 | írta: Bálint F Gyula | fotó: a szerző

Ha február 1. és március 7. között eredeti, faszénparázson sült kürtőskalácsot vásárolsz a Vitéz Kürtős bármelyik sütőházában, tunéziai embereken is segítesz!

A Vitéz Kürtős Team névadó szponzora az akció időszaka alatt eladott minden kürtőskalács árából (beleértve a házhoz szállítást is) 15 Ft-ot tesz hozzá ahhoz a kerethez, amelyből a március 8-án induló Saharun kapcsán, szemgyógyszereket vásárolunk és viszünk el Tunéziába.

A Vitéz Kürtős két állandó sütőháza a Fővárosi Állat- és Növénykertben illetve Óbudán a Csillagvár Bevásárlóközpont melletti parkolóban található. Ideiglenes sütőházzal, rögtön kettővel, március elsejétől, a Deák Ferenc utcában megrendezésre kerülő Belvárosi Hagyományőrző Vásár a Fashion Streeten elnevezésű rendezvényen lesznek jelen.


Kókuszos, vaníliás, diós és fahéjas ízesítésben...

A csapatunkhoz kapcsolódó akció mellett mindkét állandó helyszínen akár 50%-os kedveszménnyel is megvásárolhatod a kürtőskalácsokat, ha megfelelő időben mégy oda. Ez nem is olyan nehéz, hiszen az Állatkertben minden hétköznap, a Csillagvárnál pedig hétfőn és szerdán kapható féláron az erdélyi finomság február 29-ig.

További állandó és ideiglenes akciókról a Vitéz Kürtős honlapján tudsz tájékozódni.

Cimkék: állatkert csillagvár féláron kürtőskalács